Hääpalvelut

Hääpalvelut helposti sinne missä tarvitset!

Hääpalvelut paikanpäälle 

Jotta morsian ja muut häävieraat voisivat valmistautua tärkeään päivään rauhassa, toivomassaan paikassa ja ilman ylimääräistä huolta on ratkaisuna tilata meikkaaja ja kampaaja paikanpäälle.

Näin vältytään turhilta siirtymisiltä, säästetään aikaa (ja joskus hermojakin) sekä voidaan laittautua toimivassa aikataulussa valmiiksi joskus suurenkin seurueen kera. Tarjoamme häiden meikkaus- ja kampauspalvelut  pääkaupunkiseudun alueella sekä lähialueilla. Olemme kaunistaneet hääseurueita lähes kaikissa pääkaupunkiseudun hotelleissa ja juhlatiloissa, joten niissäkin toimiminen sopii meille mainiosti myös kotiympäristön vaihtoehtona.

Minkälainen häämeikki ja -kampaus?

Häät ovat yksi elämän tärkeimmistä juhlista ja siksi häämeikiltä ja -kampaukselta vaaditaan paljon ja ne herättävät usein monia kysymyksiä jo etukäteen.

Häämeikin tulee olla kantajansa näköinen, edukseen erottuva ja siitä tulee jäädä kaunis muisto vuosiksi eteenpäin.

Hääkuvaus asettaa omat vaatimuksensa meikille ja meikin sekä kampauksen tulee kestää pitkään iltaan ja joskus jopa seuraavaan aamuunkin.

Koemeikki ja koekampaus

Koemeikkaus ja -kampaus ovat hyvät apuvälineet toivotun kokonaisuuden suunnittelussa etukäteen. Koeluonnos antaa niin asiakkaalle kuin tekijällekin tiedon toivotusta tuloksesta sekä antaa varmuutta ja rauhallisuutta hääaamuun. Koemeikkaus tehdään alusta loppuun, kuten häämeikki varsinaisena juhlapäivänäkin, joten se antaa tarkan kuvan millainen meikki on.

Hääpalvelu hinnastomme

Häämeikkaus

100,00

Koemeikkaus (koemeikkaus kampaamon tiloissa Helsingissä) kesto noin 1h

80,00

Kaasojen ja muiden juhlavieraiden meikkaukset (varattuina häämeikin varauksen yhteydessä) 

85,00 (norm.90,00)

Sulhasen puuterointi ja ihon värivirheiden tasoitus

20,00

Decolte ja yläselkä-alueen ehostus

30,00

Lisäripset 

7,50/henkilö

 

Hääkampauspalvelut

Hää- ja juhlakampaukset

80,00-150,00

Koekampaus tai kampauksen suunnittelu kesto noin 1h

80,00 (kampaamon tiloissa Helsingissä)

 

 

Hinnat sisältävät alv 24% sekä matkakulut pääkaupunkiseudun alueella. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Pitkäkestoisista pysäköinneistä Helsingin keskustan parkkihalleissa saatamme joutua veloittamaan erillisen parkkimaksun.

Matkakustannukset pääkaupunkiseudun ulkopuolelle hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Tärkeää tietää:

Koemeikkaus ja koekampaus

Koemeikkaukset ja koekampaukset suoritamme keskiviikkoisin kampaamon tiloissa Helsingissä.

Hääaamun valmistautuminen

Juhlapäivänä tulemme paikan päälle asiakkaan toivomaan paikkaan pääkaupunkiseudulla (sisältyy hintaan) ja lähialueilla, mantereella. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle matkakulut määräytyvät tapauskohtaisesti.

Varauksen vahvistaminen ja muita tärkeitä tietoja

Kesälauantaille Touko-Elokuu varattaviin meikkaus- ja kampauspalveluihin otamme varauksia etukäteen vastaan ryhmille (väh.2 henkilöä). Mikäli paikanpäälle halutaan etukäteen varata vain yksi palvelu, lisätään palvelun hintaan yksittäistilauslisä, joka muodostuu huomioiden palvelun sijainnin ja ajankohdan. Kampauspalveluiden osalta käytäntö on voimassa ympäri vuoden, jos paikanpäälle tilataan vain yksi kampauspalvelu.

Maksu kauneuspalveluista voidaan suorittaa joko pankki-/luottokortilla/käteisellä paikanpäällä tai etukäteen sähköpostitse lähetettävällä laskulla. Kuitti palvelusta on saatavilla sähköpostitse, kirjallisena tai matkapuhelimeen.

Mikäli varauksen teon jälkeen tulee oleellisia muutoksia varauksen kellonaikoihin, sijaintiin tai henkilömäärään, pyydämme ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian meille.

Meikkaajan ja/tai kampaajan hääpalveluvaraus hääpäivälle vahvistetetaan koemeikkauksen ja/tai -kampauksen yhteydessä asiakkaan ajankohta ja henkilömäärä toiveiden mukaisesti ja tästä toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse varausmaksu 50,00/henkilö. Varausmaksun suorituksen jälkeen varaus on vahvistettu asiakkaan toivomalle ajankohdalle ja henkilömäärälle. Mikäli varaus perutaan ei varausmaksua palauteta.

Jäikö sinulle kysymyksiä tai haluaisitko varata meidät ? Ota yhteyttä ja kerro toiveesi...