Hääpalvelut

HEI!

EN OTA VALITETTAVASTI TÄLLÄ HETKELLÄ UUSIA VARAUKSIA VASTAAN ENKÄ PYSTY VASTAAMAAN SÄHKÖPOSTI- TAI SOMEVIESTI TIEDUSTELUIHIN.

Hääpalvelut helposti sinne missä tarvitset!

Hääpalvelut paikanpäälle 

Jotta morsian ja muut häävieraat voisivat valmistautua tärkeään päivään rauhassa, toivomassaan paikassa ja ilman ylimääräistä huolta on ratkaisuna tilata meikkaaja ja/tai kampaaja paikanpäälle. Näin vältytään turhilta siirtymisiltä, säästetään aikaa (ja joskus hermojakin) sekä voidaan laittautua toimivassa aikataulussa valmiiksi joskus suurenkin seurueen kera. Tarjoan häiden meikkauspalvelut  pääkaupunkiseudun alueella sekä lähialueilla. Kauttani on mahdollista varata myös kampaajan palvelut paikanpäälle.

Olen kaunistanut hääseurueita lähes kaikissa pääkaupunkiseudun hotelleissa ja juhlatiloissa, joten niissäkin toimiminen sopii mainiosti myös kotiympäristön vaihtoehtona.

Minkälainen häämeikki ja -kampaus?

Häät ovat yksi elämän tärkeimmistä juhlista ja siksi häämeikiltä ja -kampaukselta vaaditaan paljon ja ne herättävät usein monia kysymyksiä jo etukäteen.

Häämeikin tulee olla kantajansa näköinen, edukseen erottuva ja siitä tulee jäädä kaunis muisto vuosiksi eteenpäin.

Hääkuvaus asettaa omat vaatimuksensa meikille ja meikin sekä kampauksen tulee kestää pitkään iltaan ja joskus jopa seuraavaan aamuunkin.

Koemeikki ja koekampaus

Koemeikkaus ja -kampaus ovat hyvät apuvälineet toivotun kokonaisuuden suunnittelussa etukäteen. Koeluonnos antaa niin asiakkaalle kuin tekijällekin tiedon toivotusta tuloksesta sekä antaa varmuutta ja rauhallisuutta hääaamuun. Koemeikkaus tehdään alusta loppuun, kuten häämeikki varsinaisena juhlapäivänäkin, joten se antaa tarkan kuvan millainen meikki on. Koemeikkaus ja koekampaus on hyvä usein sopia samalle päivälle/ajalle, jotta kokonaisuus on helpommin hahmotettavissa.

Meikkaajan kokemus

Häämeikin teossa on monta seikkaa, joiden huomioiminen varmistaa meikin onnistuneen lopputuloksen ja kestävyyden. Olen tehnyt häämeikkauksia vuodesta 2007 lähtien, kokeillut useita tuotteita ja tuotesarjoja, tekniikoita ja kikkoja. Tänä päivänä hyödynnän näitä kokemuksia ja oppeja sinun onnistuneen häämeikkisi luomiseksi.

hinnasto

(Häämeikkauspalveluihin otan varauksia etukäteen vastaan vain ryhmille (väh. 2 henkilöä). Mikäli paikan päälle halutaan etukäteen varata vain yksi meikki, lisätään palvelun hintaan yksittäistilauslisä, joka muodostuu palvelun sijainnin ja ajankohdan mukaan)

 

Häämeikkaus

120,00

Koemeikkaus (koemeikkaus kampaamon tiloissa Helsingissä) kesto noin 1h

90,00

Kaasojen ja muiden juhlavieraiden meikkaukset (varattuina häämeikin varauksen yhteydessä) 

90,00

Sulhasen puuterointi ja ihon värivirheiden tasoitus

30,00

Decolte ja yläselkä-alueen ehostus

30,00

Lisäripset 

7,50/henkilö

 

Hinnat sisältävät alv 24% sekä matkakulut pääkaupunkiseudun alueella. Pidätän oikeuden hinnanmuutoksiin.

Pitkäkestoisista pysäköinneistä Helsingin keskustan parkkihalleissa veloitan erillisen parkkimaksun.

Matkakustannukset pääkaupunkiseudun ulkopuolelle hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Tärkeää tietää:

Koemeikkaus ja koekampaus

Koemeikkaukset suoritan kampaamon tiloissa Helsingissä erikseen sovitusti. Koeluonnokset voidaan tehdä oman yhteistyökampaajani tiloissa tai sinun suosikkikampaamossasi, mikäli se kampaamolle sopii.

Hääaamun valmistautuminen

Juhlapäivänä tulen paikan päälle asiakkaan toivomaan paikkaan pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla, mantereella. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle matkakulut määräytyvät tapauskohtaisesti.

Varauksen vahvistaminen ja muita tärkeitä tietoja

Häämeikkauspalveluihin otan varauksia etukäteen vastaan vain ryhmille (väh. 2 henkilöä). Mikäli paikanpäälle halutaan etukäteen varata vain yksi palvelu, lisätään palvelun hintaan yksittäistilauslisä, joka muodostuu huomioiden palvelun sijainnin ja ajankohdan.

Maksu kauneuspalveluista voidaan suorittaa joko pankki-/luottokortilla tai käteisellä paikanpäällä. Kuitti palvelusta tulee asiakkaan toivomuksen mukaisesti joko sähköpostiin tai matkapuhelimeen.

Mikäli varauksen teon jälkeen tulee oleellisia muutoksia varauksen kellonaikoihin, sijaintiin tai henkilömäärään, pyydän ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian.

Meikkaajan hääpalveluvaraus hääpäivälle vahvistetetaan koemeikkauksen  yhteydessä asiakkaan ajankohta ja henkilömäärä toiveiden mukaisesti ja tästä toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse varausmaksu 50,00/henkilö. Mikäli koemeikkaus halutaan lähelle varatuksi toivottua päivämäärää, voidaan varausmaksu-lasku toimittaa myös sähköpostitse etukäteen ennen koemeikkausta, jotta toivottu ajankohta voidaan asiakkaalle laittaa varatuksi etukäteen. Varausmaksun suorituksen jälkeen varaus on vahvistettu asiakkaan toivomalle ajankohdalle ja henkilömäärälle. Mikäli varaus perutaan ei varausmaksua palauteta.

Jäikö sinulle kysymyksiä tai haluaisitko varata ? Ota yhteyttä ja kerro toiveesi...