Usein kysyttyä

Minne voin tilata meikkaajan ja/tai kampaajan?
Lähes minne vain pääkaupunkiseudun alueella ja lähialueilla, mantereella. Meikkaaja ja kampaaja voivat tulla luoksenne hotelliin, kotiin, juhlapaikalle, yritykseen, tapahtumaan,jne.

Pitääkö minun varautua ylimääräisiin kustannuksiin jos tilaan palvelut luokseni?
Ei tarvitse. Hintamme sisältävät arvonlisäveron 24% sekä matkakulut pääkaupunkiseudun alueella. Matkakulut pääkaupunkiseudun ulkopuolelle tai muualle Suomeen määritellään tapauskohtaisesti.

Miten voin maksaa palvelun?
Palvelumme ja myytävät tuotteet voidaan maksaa paikanpäällä pankki-/luottokortilla, käteisellä tai etukäteen sähköpostitse lähetettävällä laskulla. Maksutapahtumasta asiakas saa aina eritellyn kuitin.

Miten tulisi valmistautua meikkaajan/kampaajan tuloa varten?
Meikattavalla iholla tulisi olla mahdollisimman vähän meikkiä entuudestaan ja kammattavien/muotoiltavien hiusten tulisi olla kuivat.

Tarvitsenko koemeikkiä/-kampausta?
Koemeikkaus ja koekampaus ovat keino selventää omaa toivetta/ajatusta kokonaisuudesta ammattilaiselle etukäteen, jolloin yhteisymmärrys lopputuloksesta on ennakoitavissa varmuudella. Mikäli omaa etukäteisideaa ei kokonaisuudesta ole, voi hyvin luottaa myös meikkaajan ja/tai kampaajan ideaan lopputuloksesta. Töitämme ja kädenjälkeämme voi hyvin myös tutkia etukäteen esimerkiksi sivujemme Galleria -osastosta tai Some-kanavistamme.