Kysymyksiä ja palautetta

Kysymyksiä...

Minne voin tilata meikkaajan ja/tai kampaajan?

Meikkaaja ja kampaaja voivat vaivattomasti tulla luoksenne hotelliin, kotiin, juhlapaikalle, yritykseen, tapahtumaan eli lähes minne vain pääkaupunkiseudun alueella ja lähialueilla, mantereella. .

Pitääkö minun varautua ylimääräisiin kustannuksiin jos tilaan palvelut luokseni?

Ei tarvitse. Hintamme sisältävät arvonlisäveron 24% sekä matkakulut pääkaupunkiseudun alueella. Matkakulut pääkaupunkiseudun ulkopuolelle tai muualle Suomeen määritellään tapauskohtaisesti.

Miten voin maksaa palvelun?

Palvelumme ja myytävät tuotteet voidaan maksaa paikanpäällä pankki-/luottokortilla, käteisellä tai etukäteen sähköpostitse lähetettävällä laskulla. Maksutapahtumasta asiakas saa aina eritellyn kuitin.

Miten tulisi valmistautua meikkaajan/kampaajan tuloa varten?

Meikattavalla iholla tulisi olla mahdollisimman vähän meikkiä entuudestaan ja kammattavien/muotoiltavien hiusten tulisi olla kuivat.

Tarvitsenko koemeikkiä/-kampausta?

Koemeikkaus ja koekampaus ovat keino selventää omaa toivetta/ajatusta kokonaisuudesta ammattilaiselle etukäteen, jolloin yhteisymmärrys lopputuloksesta on ennakoitavissa varmuudella. Mikäli omaa etukäteisideaa ei kokonaisuudesta ole, voi hyvin luottaa myös meikkaajan ja/tai kampaajan ideaan lopputuloksesta. Töitämme ja kädenjälkeämme voi hyvin myös tutkia etukäteen esimerkiksi sivujemme Galleria -osastosta tai Some-kanavistamme.

 

Palautetta...

Häämeikkiasiakas 

"Olen tuntenut Minnan yhtä kauan kuin olen ollut naimisissa – hieman yli viisi vuotta. Hän on ollut läsnä elämäni huippuhetkissä. Hän on nostattanut tunnelmaa juuri ennen h-hetkeä ja loihtinut jotain, minkä en arvannut edes onnistuvan.
Ei, Minna ei ole paras ystäväni, itse asiassa olemme tavanneet vain kaksi kertaa.

Löysin Minnan netistä.

Tarvitsin ihmisen, joka tulisi kotiin ja tekisi hääpäivästäni täydellisen. Jokainen joka on mennyt naimisiin tietää, millainen myllerrysten päivä se on. Jännittää, hermostuttaa, epäilyttääkin... Siinä tarvitaan ympärille ihmisiä, jotka osaavat rauhoittaa.
Minnalla oli erityisesti siksi suuri merkitys, että tarvitsin taikatemppua, jotta saisin olla päivän prinsessana.

Minua ei ole siunattu kauniilla ulkonäöllä, silmät vetistää ja iho hilseilee. Siinä oli haastetta meikkaajalle kerrakseen.
Takaraivossa jomotti ne pari epäonnistunutta ammattimeikkaajalla käyntiä, mutta kun Minna levitti pensselit meidän keittiönpöydälle ja ryhtyi määrätietoisesti hommiin, lopputuloksesta tuli täydellinen.

Viiden vuoden jälkeen tapasimme taas tänä syksynä keittiöpöytäni ääressä. Nyt kyseessä oli 40-vuotispäiväni. Ikää oli tullut lisää ja Minnan tehtävä oli entistäkin haastavampi. Ja taas – simsalabim – hän loi taikasiveltimillään ihmeitä, eikä vain kasvoille vaan myös mielelle. Minna sai aikaan kihelmöivän juhlatunnelman, joka kesti koko ikimuistoisen illan.

Meikkaajan ammattitaito on tietysti kaiken a ja o. Mutta se ei vielä riitä. On oikeastaan yhtä tärkeää, että hän on helposti lähestyttävä. On tosi vaikea kysyä neuvoa kosmetiikkaosaston ylimeikatulta leidiltä, joka tuntuu olevan ihan jostain muusta maailmasta.
Huippumeikkaajalla on psykologista silmää ja loistavat sosiaaliset taidot, sillä ei ole ihan helppo tehdä tyytyväiseksi vaikkapa hermot pinkeällä olevaa morsianta. Hyvää mieltä ja varmuutta ei luoda vain siveltimellä vaan myös tunnelmalla.

Olen niin iloinen, että olen löytänyt luottomeikkaajan. Odotan Minna jo seuraavaa elämäni kohokohtaa, jossa sinulla tulee jälleen olemaan tärkeä rooli!"

 

Meikkiasiakas 

"Minna tekee todella kaunista jälkeä, lämpimällä palvelulla höystettynä. Mikäpä olisi juhlapäivänä kätevämpää, kuin saada meikkaaja sinne mihin tarvitaan, ilman säntäilyä. En voisi olla tyytyväisempi!"

 

Yritysasiakas

"Yhteistyö Minnan kanssa sujui loistavasti. Kyseessä oli vähän erilainen meikkauskeikka, kun meikattavana oli muotinäytöksen mallit ja pari miestäkin mukana. Toimiva konsepti ja suosittelen lämpimästi Minnaa"

 

Häämeikkiasiakas

"Suosittelen kaikille! Ihana Häämeikki, muutenkin ihana tunnelma! Erinomaista!!"

 

Juhlameikkiasiakas

"Ei voi muuta kuin suositella  Minna loihtii upean meikin ja kampauksen ammattitaidolla. Sydämmellistä palvelua ja mukavia juttutuokioita. Ehdotonta plussaa oli, kun meikki ja kampaus tehtiin omassa hotellihuoneessa, eikä tarvinnut ennen juhlia lähteä säntäilemään minnekkään."

 

Juhlameikkiasiakas

"Ihana meikki. Hyvää palvelua 5/5! "