Usein kysyttyä

Minne voin tilata meikkaajan ja/tai kampaajan?

Meikkaaja ja kampaaja voivat vaivattomasti tulla luoksenne hotelliin, kotiin, juhlapaikalle, yritykseen, tapahtumaan eli lähes minne vain pääkaupunkiseudun alueella ja lähialueilla, mantereella. .

Pitääkö minun varautua ylimääräisiin kustannuksiin jos tilaan palvelut luokseni?

Ei tarvitse. Hintamme sisältävät arvonlisäveron 24% sekä matkakulut pääkaupunkiseudun alueella. Matkakulut pääkaupunkiseudun ulkopuolelle tai muualle Suomeen määritellään tapauskohtaisesti.

Miten voin maksaa palvelun?

Palvelumme ja myytävät tuotteet voidaan maksaa paikanpäällä pankki-/luottokortilla, käteisellä tai etukäteen sähköpostitse lähetettävällä laskulla. Maksutapahtumasta asiakas saa aina eritellyn kuitin.

Miten tulisi valmistautua meikkaajan/kampaajan tuloa varten?

Meikattavalla iholla tulisi olla mahdollisimman vähän meikkiä entuudestaan ja kammattavien/muotoiltavien hiusten tulisi olla kuivat.

Tarvitsenko koemeikkiä/-kampausta?

Koemeikkaus ja koekampaus ovat keino selventää omaa toivetta/ajatusta kokonaisuudesta ammattilaiselle etukäteen, jolloin yhteisymmärrys lopputuloksesta on ennakoitavissa varmuudella. Mikäli omaa etukäteisideaa ei kokonaisuudesta ole, voi hyvin luottaa myös meikkaajan ja/tai kampaajan ideaan lopputuloksesta. Töitämme ja kädenjälkeämme voi hyvin myös tutkia etukäteen esimerkiksi sivujemme Galleria -osastosta tai Some-kanavistamme.