Kestopigmentointi

Tarjoamme kestopigmentointipalvelua Kirkkonummella.

Kestopigmentointi soveltuu jokaiselle, joka haluaa näyttää hyvältä myös ilman meikkiä. Eyeliner- ja kulmakarvapigmentoinnit kohottavat ilmettä, helpottavat arkirutiinia ja säilyvät kauniina iholla kauan.

Teemme kulmakarvojen kestopigmentointia sekä 3D-karvatekniikalla että perinteisellä täyttö-menetelmällä.

Kestopigmentoinneissa käyttämämme sarja on Swiss Color. Swiss Color OS pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, vaarallisia atso-värejä, PAH-yhdisteitä, aromaattisia amiineja eivätkä kiellettyjä raskasmetalleja.

Hinnasto:

Kestopigmentointi Kulmakarvat (3D-karvatekniikka tai täyttötekniikka)
340,00 (sisältää toisen vahvistuskerran)

Kestopigmentointi Eyeliner yläluomi
250,00 (sisältää toisen vahvistuskerran)

Kestopigmentointi Eyeliner ylä- ja alaluomi
300,00 (sisältää toisen vahvistuskerran)

Usein kysyttyä:

Tuleeko kestopigmentoinnista aina tumma lopputulos?
Ei tule. On asiakkaan ja pigmentoinnin tekijän yhteinen päätös millä sävyllä pigmentointi iholle tehdään. Esimerkiksi kulmakarvojen täyttötekniikassa voidaan halutessa käyttää vain hyvinkin vaaleaa "varjokuvaa" omien kulmakarvojen alla muotoa ja terävyyttä antamaan, lopputulos on erittäin luonnollinen. Jos on epävarma haluamastaan tummuusasteesta, kannattaa ensimmäisellä pigmentointikerralla valita astetta vaaleampi sävy ja toisella vahvistuskerralla tätä voidaan hyvin tummentaa jos niin halutaan.

Sattuuko kestopigmentointi?
Kestopigmentoinnin kiputuntemus vaihtelee suuresti eri ihmisillä. Toiset kokevat vain pienen nipistyksen iholla ja toisilla iho saattaa olla herkempi.Kivunlievitysgeelillä iho yleensä rauhoittuu operaation ajaksi hyvin.

Kuinka kauan paraneminen kestää ja voinko elää sillä välin normaalisti?
Kestopigmentointi paranee yleensä nopeasti. Paranemisprosessia nopeutetaan rasvaamalla ihoa hyvin ja antamalla ihon mahdollisimman paljon hengittää. Pigmentoitua aluetta ei voi meikata alkupäivinä pigmentoinnin jälkeen bakteeririskin vuoksi, mutta normaalisti voi ulkoilla, käydä töissä, jne... Noin viikon ajan pigmentoinnin tekemisestä kannattaa välttää saunomista, hikiliikuntaa tai matkaa trooppiseen ilmastoon.

Punoittaako pigmentoitu iho?
Lähes kaikissa tapauksissa kyllä punoittaa heti pigmentoinnin jälkeen. Sitä seuraavina lähipäivinä iho voi silmiin nähden tummua johtuen ihon uudistumisprosessin vaiheesta, ihon punoituksesta ja arpikudoksen muodostumisesta. Tämän jälkeen iho ja pigmentointi alkavat vaaleta. Pigmentoinnin varsinainen ihoon jäävä sävy voidaan nähdä oikeana vasta useiden viikkojen kuluttua sen tekemisestä.

Ota yhteyttä...