Hääpalvelut

Tilaisinko hääpalvelut paikanpäälle? Minkälainen häämeikki ja -kampaus?

Häät ovat yksi elämän tärkeimmistä juhlista ja siksi häämeikiltä ja -kampaukselta vaaditaan paljon ja ne herättävät usein monia kysymyksiä jo etukäteen.

Häämeikin tulee olla kantajansa näköinen, edukseen erottuva ja siitä tulee jäädä kaunis muisto vuosiksi eteenpäin.

Hääkuvaus asettaa omat vaatimuksensa meikille ja meikin sekä kampauksen tulee kestää pitkään iltaan ja joskus jopa seuraavaan aamuunkin.

Jotta morsian ja muut häävieraat voisivat valmistautua tärkeään päivään rauhassa, toivomassaan paikassa ja ilman ylimääräistä huolta, tarjoamme häidenne kauneuspalvelut paikanpäälle koko pääkaupunkiseudun alueilla sekä lähialueilla.

Koemeikkaus ja -kampaus ovat myös hyvät apuvälineet toivotun kokonaisuuden suunnittelussa etukäteen.

Olivatpa häänne suuret tai pienet, ota yhteyttä ja kerro toiveesi, niin luodaan sinun täydellinen hääpakettisi!

Hääpalvelu hinnastomme:

Koemeikkaus 60,00

Häämeikkaus 90,00

Kaasojen ja muiden juhlavieraiden meikkaukset 70,00 varattuina häämeikin varauksen yhteydessä (norm.75,00)

Sulhasen puuterointi ja ihon värivirheiden tasoitus 16,00

Decolte ja yläselkä-alueen ehostus 30,00

Lisäripset 7,50/henkilö

Hää- ja juhlakampaukset 80,00-150,00 (riippuen kampauksesta, hiusten pituudesta, tuleeko valkkia, lisäkkeitä, koristeita, kukkia,tms.)

Koekampaus tai kampauksen suunnittelu 60,00 (kampaamon tiloissa Helsingissä)

Hinnat sisältävät alv 24% sekä matkakulut pääkaupunkiseudun alueella. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Pitkäkestoisista pysäköinneistä Helsingin keskustan parkkihalleissa saatamme joutua veloittamaan erillisen parkkimaksun.

Matkakustannukset pääkaupunkiseudun ulkopuolelle hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Tärkeää tietää:

Koemeikkaukset ja koekampaukset suoritamme arkisin ti-ke kampaamon tiloissa Helsingissä.
Juhlapäivänä tulemme paikan päälle asiakkaan toivomaan paikkaan pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla, mantereella. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle matkakulut määräytyvät tapauskohtaisesti.

Kesälauantaille Touko-Elokuu varattaviin meikkauspalveluihin otamme varauksia etukäteen vastaan vain ryhmille (väh.2 henkilöä) tai vaihtoehtoisesti meikkauspalvelun minimihinta on 150,00/henkilö. Kampauspalveluiden osalta käytäntö on voimassa koskien kaikkia paikanpäälle tilattavia kampauksia ympäri vuoden.

Olemme kaunistaneet hääseurueita lähes kaikissa pääkaupunkiseudun hotelleissa ja juhlatiloissa, joten niissä toimiminen sopii meille mainiosti myös kotiympäristön vaihtoehtona.

Maksu kauneuspalveluista voidaan suorittaa joko pankki-/luottokortilla/käteisellä paikanpäällä tai etukäteen sähköpostitse lähetettävällä laskulla. Kuitti palvelusta on saatavilla sähköpostitse, kirjallisena tai matkapuhelimeen.

Mikäli varauksen teon jälkeen tulee oleellisia muutoksia varauksen kellonaikoihin, sijaintiin tai henkilömäärään, pyydämme ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian meille.

Ota yhteyttä...